CSQEP i ICV mostren el seu suport als treballadors de Delphi

El grup parlamentari i l'agrupació local s'han reunit amb el Comitè d'Empresa a les instal·lacions de l'empresa a Sant Cugat

El grup parlamentari de Catalunya Sí Que Es pot i les agrupacions locals d'ICV de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola han manifestat el seu suport al Comitè d'Empresa de Delphi durant la reunió que han mantingut aquest dijous, 18 de febrer, a les instal·lacions de l'empresa a Sant Cugat.

Com ha expressat la formació en un comunicat, el portaveu de CSQEP, Joan Coscubiela, s’ha posat a disposició del Comitè d’Empresa per tal d’aconseguir una bona solució pels 540 treballadors i treballadores de Delphi i els 160 treballadors i treballadores d’empreses subcontractades que treballen a la planta, i salvar els màxims llocs de treball possibles.

De la reunió també han participat la Diputada de CSQEP Marta Ribas i Roser Casamitjana, Ramon Capolat i Maria Reina, portaveus municipals d’ICV de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, respectivament.

Coscubiela ha remarcat que és imprescindible que totes les administracions i partits polítics s’impliquin activament en recolzar la lluita del Comitè d’Empresa per tirar endavant un bon procés d’industrialització, que conservi al màxim la plantilla existent. Igualment, ha assenyalat que tant CSQEP com les agrupacions locals d’ICV actuarien “amb una prudència exquisida” perquè aquesta era la millor manera d’ajudar “essent molt actius en el suport al Comitè d’Empresa de Delphi i alhora molt prudents” i que recolzava l’estratègia de buscar noves activitats per aquesta planta.

El portaveu de CSQEP afirmava que “el Vallès Occidental i Catalunya no es poden permetre el luxe de perdre el capital humà i de cultura industrial que té Delphi”. Per acabar Joan Coscubiela ha dit que el “futur de Catalunya és la indústria, no els casinos”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem