L' Ajuntament buscarà una empresa que pugui donar continuïtat a la planta de Delphi

Delphi Diesel Systems ha fet públic, aquest dijous, 4 de febrer, que tancarà la planta santcugatenca a finals del 2016

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha mostrat el seu suport als treballadors de Delphi, després que l'empresa fes públic, aquest dijous, 4 de febrer, el seu tancament, el qual suposarà l'acomiadament de 540 persones.

Conesa, que ha lamentat la decisió de la multinacional ha assegurat que "és una notícia molt dolenta per als treballadors i per al conjunt de la ciutat, especialment per al barri del Monestir, on viuen molts santcugatencs que tenen feina en aquesta fàbrica", ha remarcat que "l'Ajuntament està al costat dels treballadors. Farem tot allò que estigui a les nostres mans per ajudar-los i entre tots trobar una solució per assegurar els llocs de feina".

Per això mateix, Conesa ha demanat una reunió amb la direcció i el comitè de l'empresa per "negociar una possible continuïtat de la fàbrica".

En cas contrari, l'alcaldessa ha assegurat que “des de l’Ajuntament ens implicarem per intentar trobar una altra empresa que es vulgui fer càrrec de la planta santcugatenca per donar-li continuïtat. Fer un procés de reindustrialització, per tant, seria una possible solució per mantenir els llocs de treball”. Conesa també ha demanat a la Generalitat que s’impliqui per fer possible aquest procés de reindustrialització.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem