Les botigues Vallespà, en espera d'un comprador, segons CCOO

Aquest dimecres està previst que l'administrador concursal presenti la documentació de l'ERO que afectarà tota la plantilla de l'empresa

Les botigues Vallespà de Sant Cugat continuen servint els seus productes en espera que un comprador es faci càrrec de la seva gestió després de l'incendi de la panificadora ubicada a Rubí el passat 25 de febrer. Un incendi que deixava els 8 forns Vallespà de Sant Cugat a l'expectativa. Així ho ha explicat el secretari general de Comissions Obreres d'Indústria del Vallès Occidental – Catalunya Central, Jordi Arnaiz, al TOT Sant Cugat aquest dilluns, 29 de febrer.

Com ha explicat Arnaiz, “en aquest moment estem pendents que es presenti l'expedient de regulació de tota la plantilla, que l'està acabant de redactar l'administrador concursal”, Pedro Franco, amb qui el TOT parlava dissabte. Mentrestant, la plantilla de la fàbrica està en permís retribuït, “excepte les botigues, que estan treballant amb certa normalitat”, aclareix.

“La idea és que aquestes botigues se les puguin vendre, i així treure actius d'aquestes botigues que pertanyen a la mateixa companyia; és per això que estan servint i treballant en espera que vingui algun comprador”, ha detallat Arnaiz.

Aquest dimarts, 1 de març, al vespre, un cop tanquin les botigues, el sindicat Comissions Obreres celebrarà una assemblea amb la plantilla “per explicar quina és la situació jurídica del procés, i a partir d'aquí, en la mesura que es pugui, començar a donar sortida perquè els treballadors puguin començar a demanar prestacions d'atur o buscar una altra feina”.

Per part de l'empresa, “no hi ha hagut cap contacte més enllà del que s'ha pogut parlar amb l'administrador”, ha explicat Arnaiz, ja que “com l'administració de l'empresa la porta l'administrador concursal, pel fet d'estar en concurs de creditors, l'empresa no té capacitat ni per incidir en la gestió de la mateixa empresa”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem