Oberta la convocatòria per al Programa Yuzz per a emprenedors de 18 a 31 anys

El programa premiarà al millor emprenedor del Centre YUZZ Sant Cugat amb un viatge a Silicon Valley i el permetrà optar a 60.000 euros en finançament

Ja s’han obert les inscripcions per al proper programa Santander YUZZ ‘Jóvenes con Ideas’, que impulsa el talent jove i la generació d’idees innovadores, en el qual participa l’Ajuntament de Sant Cugat. Els joves santcugatencs interessats, que han de tenir entre 18 i 31 anys, poden presentar els seus projectes tecnològics d'emprenedoria a través d'internet i gratuïtament fins al 2 de desembre.

En finalitzar el procés de formació, el jove amb el projecte millor valorat de Sant Cugat farà un viatge a Silicon Valley, el referent internacional més important en innovació i emprenedoria, on accedirà a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el desenvolupament del seu negocio. A més a més, el centre de Sant Cugat dota els 3 primers projectes seleccionats d'un any d’estada gratuïta en un espai de coworking a Esadecreapolis, SC Trade Center i Vita.

Santander YUZZ ‘Joves amb idees’ és un programa promogut pel Banco Santander a través de Santander Universidades i coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat. Des del 2009 ha potenciat els projectes de més de 3.500 emprenedors de tot el país.

30 empreses i 100 llocs de feina

El projecte Santander YUZZ va començar el 2009 amb dos centres, un a Barcelona i un altre a Madrid, com un viver tecnològic de grans idees. Des d’aleshores ha crescut de forma exponencial i amb l’impuls de Santander Universidades i amb la direcció del CISE ha arribat als 50 centres repartits per tota Espanya amb més de 1.000 participants per edició.

Sant Cugat va participar a la segona edició, sent la tercera ciutat que s’hi sumava. Des d’aleshors i gràcies a aquesta iniciativa s’han creat 30 empreses, en les quals hi treballen més de 100 persones. Sant Cugat ha rebut el premi a la millor coordinació per la implicació en el desenvolupament del pla formatiu dels joves.

El projecte Santander YUZZ compta a més amb el suport d’universitats de tot el país i múltiples entitats col·laboradores com Indra, Tuenti, Intel, Organización de Estados Iberoamericanos, Secot, FPdGi, Fundación E&Y i RedEmprendia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem