Els emprenedors ja poden presentar els seus projectes i idees al programa Yuzz

El programa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, està adreçat a joves de 18 a 31 anys que vulguin desenvolupar un projecte empresarial amb base tecnològica

Fins al 30 de novembre els joves emprenedors poden presentar els seus projectes de base tecnológica al programa Yuzz, que per sisè any consecutiu té seu a Sant Cugat. Impulsat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento a ciutats de tot l'estat, aquest concurs està adreçat a joves de 18 a 31 anys que vulguin desenvolupar un projecte empresarial amb base tecnològica.

Els participants a Yuzz (màxim en seran vint) rebran formació i assessorament durant 5 mesos perquè puguin treballar per fer realitat el seu projecte. El responsable del millor projecte Yuzz en l'àmbit santcugatenc guanyarà un viatge a Silicon Valley per conèixer el bressol de la innovació tecnològica i una estada gratuïta en un centre d’emprenedoria a Sant Cugat per poder desenvolupar el seu projecte. Els altres dos finalistes també s'enduran una estada d’un any en un centre d’emprenedoria santcugatenc. Els tres projectes guanyadors de tot l'estat es repartiran una subvenció de 80.000 euros.

Des de la seva posada en marxa a Sant Cugat fa sis anys, el programa Yuzz ha ajudat a constituir un total de setze empreses, de les quals encara en continuen vigents catorze, que donen feina directament a 62 persones.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem