La Generalitat vol tancar bars i restaurants durant 15 dies

Aquesta serà una de les reestriccions per fer front a la 2a onada del coronavirus

El Govern de Catalunya vol tancar bars i restaurants fins a final de mes, tal com ha avançat El Periódico. Una mesura que s'aplicarà per fer front a la pandèmia del coronavirus i al creixement dels contagis experimentat els últims dies. La patronal de bars i restaurants ja ha anunciat que portarà la decisió als tribunals si es tira endavant.

Més info: Així ha crescut la pandèmia a Sant Cugat: els casos es multipliquen per tres en vint dies

 

Fonts del Govern han explicat a l'ACN que la mesura que s'estaria ultimant prohibiria el consum tant a l'interior dels locals com a les terrasses, però que permetria, en canvi, les comandes per emportar. El tancament de bars i restaurants haurà de ser confirmat pel govern català aquest dimecres al migdia.

És una mesura extraordinària més de les que s'ha anunciat en les últimes hores per frenar el creixement de la pandèmia. Un dels principals focus de contagi és al Vallès Occidental i per això es van ampliar les restriccions a Sant Cugat i altres municipis de la comarca, on es demana a la població que es quedi a casa.

 

Més info: Es demana als santcugatencs quedar-se a casa tant com es pugui

També s'ha anunciat que les universitats hauran de fer les classes teòriques de manera virtual i que les competicions esportives de base i no professionals queden aturades quinze dies.

Més info: Les competicions d'esport català s'aturaran durant 15 dies

 
Comentaris

Destaquem