Es perfila l'Observatori de l'Habitatge de Sant Cugat

L'ens s'integra dins el Pla Estratègic d'Habitatge 2015-2019 amb l'objectiu de prendre decisions en les polítiques d'aquest àmbit

La constitució de l'Observatori de l'Habitatge de Sant Cugat es portarà a l'aprovació del Ple municipal d'aquest mes d'abril, el dilluns dia 18. Un ens que forma part del Pla Estratègic d'Habitatge 2015-2019 de la ciutat i que té com a finalitat prendre decisions sobre les accions a prendre en matèria d'habitatge i definir clarament les polítiques municipals en aquest camp.

L'Observatori analitzarà les tipologies d'habitatges existents a la ciutat, quina és la demanda de compra i de lloguer, i quines són les problemàtiques específiques que té la ciutat. Un ens destinat a l'anàlisi, recerca, reflexió, debat i formulació de propostes entorn l'habitatge.

El nou ens estarà integrat per un Observatori Tècnic, format per tècnics municipals, i un Observatori Social, amb representants polítics i membres d'entitats i associacions veïnals, que treballaran conjuntament.

Entre els integrants de l'Observatori Social hi haurà la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, el Síndic Municipal de Greuges, el gerent de Promusa, representants dels Consells de Barri, de la Taula d'Immigració i de Càritas, entre d'altres, així com representants de l'Associació Sant Cugat Empresarial, del Col·legi d'Advocats, o de l'empresa concessionària del servei d'aigua, entre d'altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem