Ja hi ha data per l'obertura de l'hipermercat de Bon Preu a Sant Cugat

Bon Preu i Esclat ha invertit 15 milions d'euros en la construcció del seu centre a Sant Cugat, el "més modern" del grup

El pròxim 30 de novembre obrirà portes el nou hipermercat de Bon Preu a Sant Cugat del Vallès, segons ha confirmat el grup al TOT. Sota la marca comercial d'Esclat, l'hipermercat està ubicat al barri de Volpelleres, a l'avinguda de la Via Augusta, a tocar de l'autopista AP-7. Una zona que ja compta amb diversos hipermercats, com l'Aldi i Lydl.

El grup Bon Preu i Esclat ha invertit més 15 milions d'euros en la construcció d'aquest nou supermercat de Sant Cugat, que comptarà amb una superfície de venda de 4.000 metres quadrats, a més d'espai de magatzems i oficines. També hi haurà una benzinera. Segons va explicar en una entrevista al TOT Sant Cugat el cap de Relacions Externes de Bon Preu i Esclat, Josep Castany, serà l'establiment més modern del grup.

"La nostra pretensió és donar el màxim assortit de productes perquè el client sigui lliure per escollir el que més li agradi i més li convingui. En les seccions de frescos, com les de peixateria o xarcuteria, tenim un producte fresc de molta qualitat, un producte de proximitat, de Km0, que pensem que és quelcom que es valora molt. També tenim una àmplia gamma de producte ecològic i cuidem molt el tracte amb el client", destacava.

Més info: Josep Castany, del Grup Bon Preu: "La nostra prioritat és contractar gent de Sant Cugat"

L'obertura del nou hipermercat ha implicat la contractació d'un centenar de persones.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem