La santcugatenca Anticimex compra dues empreses de control de plagues a Madrid

Anticimex va arribar a Sant Cugat el 2014

L'empresa de control de plagues Anticimex ha comprat dues noves companyies a Madrid, sumant ja un total de set firmes. La multinacional sueca, que va arribar a Espanya l'any 2013 i té la seu a Sant Cugat, ha tancat la compra de quatre empreses espanyoles des de principi d'any: Desinfecciones Benidorm, Extermin i les dues madrilenyes, Biocon i Ambisan.

Ambisan compta amb una plantilla de 15 treballadors i una facturació anual d'un milió d'euros, mentre que Biocon té uns ingressos de 600.000 euros i clients a tota Espanya.

Anticimex ha tancat el 2016 amb una facturació de 23 milions d'euros, un 20% més que l'any anterior. La companyia té actualment una plantilla de 450 persones repartides en 21 delegacions i compta amb més de 18.000 clients en sectors com l'hoteler, la restauració, la distribució, la banca o el canal de particulars.

Els bons resultats de la multinacional s'expliquen per la implantació de "solucions innovadores i pioneres" al territori espanyol per al control de plagues. Una d'elles és una trampa per al control de rosegadors que permeten monitorar l'activitat del subsòl en temps real i que s'activen automàticament quan s'apropa una rata.

Unes tècniques que ja van provar a Sant Cugat, quan van posar en marxa una prova pilot per capturar rates a través de trampes intel·ligents a les canonades.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem