El SC Trade Center acull un nou Talks amb Dones en l'Esport: Tecnologia i Innovació

Les Talks són conferències obertes a tothom i gratuïtes

El SC Trade Center estrena curs amb una nova edició de les xerrades SC Trade Center Talks: Dones en l'Esport: Tecnologia i Innovació, que se celebrarà aquest dijous, 21 de setembre a les 18.45h. Les Talks són conferències obertes a tothom i gratuïtes. Anna Llorella, enginyera i cofundadora i CEO de Sweanty; Míriam Cribillés, preparadora física de pilots de motociclisme i Isabel Domingo, experta en tecnologia i innovació podològica esportiva, seran les tres convidades i parlaran sobre com la tecnologia millora els resultats esportius i com les innovacions revolucionen determinades disciplines esportives. A l'acte, també hi participarà Albert Salarich, regidor d'Empresa, Innovació i Internacionalització i Energia de l'Ajuntament de Sant Cugat.

El cicle, que es va inaugurar a inicis de 2023, està coorganitzat pel SC Trade Center, a més de Cercle de Mares Qgat i M&M Crew.

Com ja és habitual la xerrada, que finalitzarà amb un pica-pica relacional, serà conduïda pel periodista esportiu, Marc Martín. L'acte compta amb el TOTMedia com a mediapartner i col·laboren la Teca Sàbat, Elia Garden, Navalles i Crossfit Lynx i té el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, ADE Vallès, Sant Cugat Empresarial i Xarxa de Dones. 

  Inscriu-te ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem