contingut promocionat
sc trade center

 

Si ets una empresa, ara pots instal·lar-te al passeig de Gràcia de Barcelona

Aquesta zona és perfecta per a qualsevol empresa que vulgui aprofitar tot allò que ofereix el carrer més cosmopolita de Barcelona

Instal·lar una empresa al passeig de Gràcia a Barcelona és una excel·lent opció per la seva ubicació estratègica, la seva visibilitat, el seu prestigi, l'àmplia oferta comercial i turística, i la disponibilitat de talent que habita a la capital catalana.

  Contacta amb el SC Trade Center

  • En primer lloc, el passeig de Gràcia és un dels principals carrers comercials on s'ubiquen les grans de firmes de moda i de luxe. Per aquest motiu, compta amb diferents parades i estacions tant de metro, com de tren, autobús i taxi amb l'objectiu de connectar de manera fàcil tota la ciutat.
  • A més, el passeig és un epicentre turístic de Barcelona perquè s'hi troben obres destacades de l'arquitecte Antoni Gaudí com La Pedrera i la Casa Batlló, així com altres edificis del modernisme català. Aquest fet fa que la via estigui molt ben posicionada si la comparem amb els carrers adjacents i de fàcil accés, tant per als clients com per als empleats. En aquest sentit, el centre del SC Trade Center Barcelona se situa davant de La Pedrera i ofereix unes vistes privilegiades sobre aquest edifici tant pel dia com a la nit.
  • En ser coneguda per ser un dels carrers més exclusius de Barcelona, les empreses que s'instal·len allà es beneficien automàticament del prestigi associat a la zona. Aquest prestigi pot ajudar a atraure clients potencials i també pot ajudar l'empresa a establir relacions de negocis amb altres empreses de la zona. A més, emplaçant la teva empresa al passeig de Gràcia quedarà geolocalitzada i apareixerà a Google en aquesta via tan desitjada i prestigiosa per a totes les empreses. Actualment, al passeig de Gràcia s'emplacen empreses l'àmbit privat i públic per la seva estratègica ubicació. El carrer és ideal també per aprofitar el flux de persones que passen pel carrer diàriament, i que s'estén de la cèntrica plaça Catalunya, fins al barri de Gràcia, passant per l'imponent Eixample barceloní.
  • Al passeig de Gràcia també trobem una gran varietat de restaurants i altres serveis, de manera que els treballadors tenen accés a una àmplia gamma de serveis a prop del seu lloc de treball, cosa que millora la qualitat de vida.
  • La capital catalana és una ciutat reconeguda per la gran quantitat d'universitats, escoles de negocis i empreses, de manera que és fàcil trobar el talent qualificat suficient per treballar en una empresa. Instal·lar l'empresa al passeig de Gràcia dona accés al talent local, cosa que pot ajudar a millorar la productivitat i el creixement econòmic de l'empresa.


En definitiva, instal·lar una empresa al passeig de Gràcia és una excel·lent opció. Aquesta zona és perfecta per a qualsevol classe d'empresa que tingui entre les seves prioritats aprofitar tot allò que us ofereix la ciutat i en especial el carrer més cosmopolita de Barcelona. Per ajudar a aterrar en aquesta important via, el SC Trade Center disposa de despatxos per enlairar i fer créixer les empreses.

  Contacta amb el SC Trade Center

Més informació
 
Comentaris

Destaquem