contingut promocionat
escola musica dansa santcugat fusio logo

 

 

Darreres places de música i dansa a l'Escola Fusió

Aquesta escola ofereix un projecte educatiu on s’inclouen tant els àmbits clàssics com els moderns

L'Escola Fusió, el centre de referència de la música i la dansa de Sant Cugat, manté la matriculació oberta durant aquest mes de setembre. El centre basa el seu mètode en una educació vivencial orientada a desvetllar el potencial intern de cada persona, alhora que fomenta l'autonomia i la capacitat de cada alumne. Les classes estan pensades per desenvolupar la sensibilitat, la creativitat i la constància i s'imparteixen en un entorn en el qual l'alumne rep un ensenyament de qualitat i pot desplegar tot el seu potencial i aprendre sent feliç i compartint amb altres infants i joves.

L'ensenyament individualitzat i l'atenció personalitzada dels estudiants són part dels pilars del centre amb sessions per a totes les edats i nivells, a partir dels 3 anys i fins a l'edat adulta tant en la música com la dansa.

Dins d'aquest centre multidisciplinari, els alumnes viuen un ambient artístic profund ple d'experiències enriquidores.


Aprendre música des de petits

La secció de música de l'escola està formada per professorat en actiu, que disposa de titulació superior i que compta amb una gran trajectòria en l'educació musical. Els estudiants poden cursar llenguatge musical i aprendre a tocar i millorar el seu nivell d'instruments. Al centre s'aprèn música moderna des de petits i també clàssica, mentre que tothom té l'opció de pertànyer a les diverses orquestres de Fusió per gaudir de la música en grup.

Una disciplina plena d'avantatges

50 anys de Fusia al TA 21 (1)

Les classes estan pensades per desenvolupar la sensibilitat, la creativitat i la constància FOTO: Bernat Millet

L'oferta de dansa de Fusió també és molt àmplia i pot anar des de les extraescolars, fins a cursar Formació Professional. Amb classes per a totes les edats, l'escola permet que els alumnes coneguin aquesta disciplina que millora les condicions físiques, promou les relacions socials i aporta un mètode i una tècnica corporal que els acompanyarà durant tota la seva vida.

Únic centre a Sant Cugat

L'Escola Fusió, que s'ubica a l'avinguda de Gràcia, 20, fa 50 anys que forma infants, joves i adults. A més, l'escola és l'únic cas de Sant Cugat que imparteix en el mateix centre les dues disciplines música i dansa.

Classes de dansa clàssica FOTO: arxiu

Més informació
 
Comentaris

Destaquem