Prova aquesta sopa de minestra i conserva la teva figura

Aquesta sopa es pot prendre calenta, però també a temperatura ambient

Ingredients:

500 g de patates noves

Porros mitjans

500 g de pèsols frescos o congelats

1 tija d’api

75 g de pernil curat

75 g de fideus gruixuts (tipus fideuà),

1 litre d’aigua

500 ml de llet

25 g de mantega

2 cullerades de formatge ratllat parmesà

Sal


 

Instruccions:

En una cassola amb una cullerada d’oli saltegeu el pernil tallat a trossets i hi afegiu els pèsols ben nets. Cobriu amb aigua i llet i deixeu bullir a foc suau. Peleu les patates i talleu-les a daus; netegeu i peleu els porros i talleu rodanxes fines. 

Netegeu l’api, traieu-li les parts fibroses i piqueu-lo fi. Poseu a bullir totes les verdures en una cassola a foc suau durant una hora i afegiu-hi una mica de sal.

Afegiu la mantega i els fideus, i deixeu coure uns deu minuts més fins que tot estigui tendre. Deixeu reposar una hora i, abans de servir, escalfeu-ho i empolseu amb formatge ratllat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem