Vam celebrar el Nadal al DOM

El pollastre, la gallina, els peus de porc i la cansalada que es desfeien a la boca

Enguany a La Masia, seu del Club, cada membre va convidar un amic o familiar. Entre tots, la colla era d’una vintena formant una taula de germanor, amb humor i ganes de gaudir d’un bon àpat. La tradició ens va oferir l’escudella i la carn d’olla, tot un clàssic nadalenc que va permetre que el xef Pere López es lluïs cuinant un potent brou transparent, sense greix, amb galets grans que suaven ufanosos. Els ajudants del xef Pere foren José L. Oñate i el xef de La Masia, Javi Muñoz a l’aguait que no faltés cal element carni destacant la pilota plena de gustos.

El pollastre, la gallina, els peus de porc i la cansalada que es desfeien a la boca, el morro de porc i els braons de vedella, sense oblidar el toc de les botifarres blanques i negres que donaven fortor al paladar. Les verdures van fer acte de presència com és de llei, les patates del bufet, col i naps i també els cigrons. L’essència del bullit fumejant en les soperes amb les setrilleres a punt per amanir. Tot a punt, cadascú podia escollir carns i verdures presentades en diferents safates. Feia goig veure com es menjava.

Com cada sopar, el forner Manel Turull va presentar pans de diferents gustos sorprenent-nos amb uns suculents panettones amb taronja i xocolata. El pastisser Jaume Sàbat, l’obrador com diu, ens va endolcir el sopar amb torrons de massapà amb nata, neules, bombons i polvorons. Per beure, cava, brut i brut nature de diferents marques, qui volia vi podia triar entre Penedès, Rioja o Priorat. Deliciós dinar amb vincles de duradora amistat. Gràcies, xefs Pere López, Javi Muñoz i l’ajut de José L. Oñate!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem