6 activitats familiars per al cap de setmana

Les propostes per gaudir de Sant Cugat amb els més petits

Arriba un nou cap de setmana i, amb ells, les activitats no s'aturen a Sant Cugat. Amb nombroses activitats que el TOT recull en la seva agenda, en destaquem sis per a un públic familiar.

L'activitat destacada del cap de setmana és la celebració de la 13a Trobada tintinaire de Catalunya a Sant Cugat el diumenge, dia 5 de novembre. Des de les 10 del matí, cercavila, concurs caní, exposicions i molt més amb Tintín com a protagonista. Les activitats es concentraran a la plaça d'Octavià.

Sessió preparatòria per al Cross  FOTO: Haidy Blanch


Abans, però, hi ha més propostes. Dissabte es pot participar de l'activitat Prepara't pel Cros a les 10 hores al Parc de la Pollancreda. Una sessió preparatòria impartida per monitors especialitzats dirigida als participants del 19è Cros Ciutat de Sant Cugat, que se celebrarà el diumenge 12 de novembre.

També dissabte, l'AMPA de l'Escola Joan Maragall organitza l'11è Mercat de Segona Mà Escola Joan Maragall, a partir de les 10.30 hores. I a les 12 hores, a la Biblioteca de Volpelleres, Taller infantil: Volums, a càrrec de Sara Fuente, d'introducció a la geometria per a infants a partir de 3 anys.

Trobada Trabucaire  FOTO: Lali Puig



Ja a la tarda, Sant Cugat acull la 3a Trobada Trabucaire de Sant Cugat, a partir de les 18 hores. Una trentena de trabucaires recorreran la ciutat. No oblideu els taps per les orelles!

I l'última proposta del cap de setmana en família és la Passejada per Collserola de diumenge per conèixer les fonts de Collserola. Una activitat que començarà a les 9 hores a la plaça de la Vila.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem