Nou plans per gaudir en família del cap de setmana

Nou cap de setmana a Sant Cugat amb activitats per a totes les edats

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, propostes d'activitats per a tots els gustos i edats. El TOT Sant Cugat les reuneix a la seva agenda, i et fa una sèrie de propostes per a que ho gaudiu en família!

Dissabte bastoner i de mercats

Els Bastoners han celebrat els 25 anys de vida Foto: Lali Álvarez

Aquest dissabte, els Bastoners de Sant Cugat reprenen les activitats de la Diada Bastonera dels 25 anys que la pluja va obligar a ajornar. Oca Bastonera, tallers, sopar, música... A partir de les 10.30 hores a la plaça del Rei!

També dissabte al matí hi ha mercat de pagès a la plaça de Sant Pere, i mercat de 2a mà a la rambla del Celler, i, com ja és habitual, portes obertes a l'ermita de Sant Medir.

D'altra banda, hi ha diferents tallers adreçats als petits de la casa. El primer, Explica'm un conte, a les 10.30 hores, a la Biblioteca de Volpelleres. A partir de les 11 hores, al Casal Torreblanca, Tallers Astronòmics per a infants. I a les 11.30 hores, al Museu del Monestir, taller d'indumentària medieval.

Espectacles familiars

'El patufet', espectacle familiar per a tota la família. FOTO: Cedida

Si voleu gaudir de propostes culturals, dissabte hi ha una nova sessió de l'Hora el conte en anglès a la Biblioteca de Mira-sol. S'explicarà Around the world a les 12 hores. I el mateix dissabte a la tarda, i també diumenge al matí, titelles a Can Ninot amb El Patufet.

El gran protagonista de diumenge és Geronimo Stilton. A les 12, les 16.30 i les 19 hores, el Gran retorn a la Fantasia arriba al Teatre-Auditori amb un espectacle trepidant pensat per gaudir-lo en família.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem