Josep Puig: 'Estem contents i satisfets amb la Festa Major d'aquest any'

Valldoreix ha viscut tres dies de festa amb actes diferents adreçats a tothom

L'EMD de Valldoreix ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major. Amb una àmplia participació, els actes tradicionals han estat les estrelles del programa, junt amb la varietat de tipus d'actes escollits “amb la voluntat d'arribar a tothom”, apunta el president de l'EMD, Josep Puig.

Josep Puig ha volgut assenyalar que “estem molt contents i satisfets, perquè és la primera Festa Major de la legislatura, l'afrontàvem amb un pressupost molt ajustat, i ha estat un èxit”. Puig ha destacat la “gran afluència de gent als actes” i ho ha atribuït a “la seva qualitat i varietat”, escollits per “arribar a tothom”.

D'entre els actes més rellevants del cap de setmana, Puig ha volgut destacar el pregó, divendres a la tarda. “Hi va haver molta gent, i després es va encadenar amb les havaneres, i la música per als joves. Hi havia molt bon ambient”. Pel que fa al dissabte, ha destacat l'actuació de La Salseta del Poble Sec. Puig ha apuntat que va ser un “exitàs”, i ha remarcat el fet que “van allargar l'actuació més d'una hora del que estava prevista, per la resposta que rebien per part del públic”.

Pel que fa al diumenge, Josep Puig ha destacat l'actuació castellera, tot remarcant la presència dels Castellers de Sant Cugat que “van fer el seu 4de8 i va ser tot un èxit”. Igualment, no ha volgut oblidar-se del tradicional concurs de paelles, al que van assistir-hi més de 300 persones.

De cara a l'any vinent, Josep Puig ha indicat les seva intenció “de millorar, encara que aquest any ha estat un èxit”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem