Mira-sol està de Festa Major!

El pregó a càrrec del personatge La Galleguiña ha donat el tret de sortida a tres dies de festa i activitats per a tothom

El pregó dóna el tret de sortida de la Festa Major de Mira-sol. FOTO: Cedida El pregó dóna el tret de sortida de la Festa Major de Mira-sol. FOTO: Cedida
La Festa Major de Mira-sol ha començat aquest divendres 6 de juliol al vespre amb el pregó de  La Galleguiña i el foc dels Diables però les activitats s'allargan durant tot el cap de setmana, concentrades principalment davant del Casal de Mira-sol.

Durant el cap de setmana, destaquen les acitvitats esportives com el torneig de les 12 hores de futbol, la cursa popular, o el campionat de Petanca de dissabte 7 de juliol i la bicicletada popular de diumenge.

A més, cal remcarcar la gran varietat d'actes que s'han organitzat per als més menuts com la festa de l'escuma, el teatre de titelles, la gimcana familiar o els pallassos i els jocs d'aigua; que tenen lloc durant el dissabte. Per posar punt i final, el diumenge 8 de juliol hi haurà l'actuació castellera amb els Margeners de Guissona, els Castellers del Poblesec i els Castellers de Sant Cugat; i la cantada d'havaneres a càrrec de Els Pescadors de l'escala.

El cartell d'aquest any l'ha dissenyat en Jordi Cañameras, un membre de la mateixa Associació de Veïns de Mas Janer que, juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat ha organitzat la Festa Major.

Coneix totes les activitats de la Festa Major de Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem