La Llei de Bases de Regim Local present al torn de Participació Ciutadana del Ple

“Som un partit municipalista, no ens sembla bé que l'estat intervingui en l'Ajuntament”, Ramon Obach, membre de la UaSC

Durant el torn obert a la Participació Ciudadana previ al ple Municipal d'aquest dilluns 20 de juliol, el partit Un altre Sant Cugat (UaSC) ha volgut mostrar el seu desacord amb la Llei de Bases de Regim Local. Ramon Obach, membre de la UaSC, ha estat l'encarregat de posar sobre la taula les inquietuds de la formació: “Ens preocupa la Llei de Bases Local ja que farà perdre competències a l'Ajuntament de Sant Cugat”.

Resposta “insuficient”

Mercè Conesa, Alcaldessa de Sant Cugat, ha contestat a la intervenció: “No estic d'acord amb la mesura, ja que perjudicarà als ciutadans perque no ens permetrà atendre'ls des de l'Ajuntament”. Segons Ramon Obach aquesta resposta és “insuficient” perquè l'alcaldessa “no s'ha mullat”, i segons el membre de la UaSC l'Ajuntament “hauria de fer un esforç per a plantar cara”.

Altres intervencions

A més de la intervenció sobre la Llei de Bases locals, altres ciutadans han posat sobre la taula temes com la falta d'activitats a la Rambla del Celler, els impostos que es demanen pel clavegueram i la mala ubicació d'uns contenedors d'escombraries.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem