Aturats els talls de trànsit dels caps de setmana a l'hipòdrom

Durant els primers caps de setmana de prova, es va col·lapsar aquesta entrada a Sant Cugat

No hi haurà més talls de trànsit i canvis de circulació a la rotonda de l'hipòdrom i el seu entorn durant els caps de setmana. Almenys de moment. Així ho ha confirmat al TOT l'Ajuntament de Sant Cugat, que va impulsar els canvis en format de prova durant els caps de setmana per acostumar la població, abans d'establir el canvi definitiu arran de la construcció d'un carril bici i de vianants.

Després que els primers caps de setmana la prova generés importants col·lapses de trànsit, el govern de Sant Cugat va reconèixer que estava avaluant la situació i que obria la porta a modificar la proposta inicial de mobilitat. Tot i això, el projecte del carril bici i de vianants continua endavant i, de fet, les obres ja estan en marxa.

Més info: Col·lapse a l'entrada de Sant Cugat amb el canvi de mobilitat a l'hipòdrom

"El creuar amb seguretat pels vianants la rotonda pot implicar uns canvis en la circulació. Abans de fer aquests canvis dràstics en un punt importantíssim de la nostra ciutat, que sabem que en hores puntes es col·lapsa, hem preferit poder provar si és ben acceptat o no abans de fer res definitiu", va explicar la tinent d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira.

Tot i que inicialment la idea era fer la prova durant tots els caps de setmana fins que el canvi fos definitiu, ara el govern ha optat per aturar la prova dels caps de setmana i estudia altres alternatives. Així, el govern estudia ara quina és la millor solució de mobilitat per una zona que en hores puntes registra una gran quantitat de trànsit i que no garanteix la seguretat de vianants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem