Fi de la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

Els treballadors i les direccions de SARBUS i La Vallesana han arribat a un acord per desconvocar la vaga

La vaga dels treballadors de les empreses de servei d'autobús de SARBUS i La Vallesana ha durat gairebé un mes. Aquest dilluns, 8 de maig, representants dels treballadors i les direccions han signat l'acord, ratificat també per l'assemblea de treballadors, que ha permès desconvocar amb efecte immediat la vaga indefinida que afectava els autobusos urbans i interurbans a Sant Cugat i la resta del Vallès.

Així doncs, els autobusos tornen a circular amb absoluta normalitat després de serveis intermitents tots els dimarts i dijous des de l'11 d'abril, a excepció del dijous 13, en què es va aturar per apropar el diàleg. Aquell cop, però, no es va arribar a un acord, cosa que sí que s'ha aconseguit ara "gràcies a la voluntat existent de reprendre un bon clima social dins de les dues empreses, trobar punts de millora comunes i evitar els perjudicis que aquestes mobilitzacions suposen per a les persones usuàries", segons explica el comunicat de desconvocatòria.

Més info: Comença la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

Més info: Ajornada la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

Més info: Es reprèn la vaga indefinida dels treballadors del servei d'autobús

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem