L'Ajuntament es compromet a millorar la situació en l'accés a l'Avenç

L'alcaldessa de Sant Cugat ha visitat el camí després de les queixes rebudes per part de les famílies de l'escola i els usuaris del Club Tennis Natació

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès s'ha compromès a treballar per resoldre els problemes d'accés a l'Escola Avenç. Així ho ha anunciat l'alcaldessa, Mireia Ingla, a les xarxes socials, després de visitar aquest mateix divendres, 20 de setembre, el camí del Crist Treballador, que dóna accés al centre educatiu així com al Club Tennis Natació, "constatant" que "hi ha un problema amb els treballs d'arranjament que estaven previstos des de fa uns mesos".

 

L'actuació, realitzada a principis de setembre, va consistir a retirar el paviment i convertir el carrer en un camí de terra. L'Ajuntament de Sant Cugat explicava al TOT que les obres responien a la voluntat de millorar l'estat del carrer, "que tenia molts anys i molts forats". En formar part de l'àmbit natural de Torre Negra, segons el Consistori, no es podia tornar a asfaltar i es va optar per un "paviment de terra compactat".
Unes obres de millora que van provocar les queixes de diferents famílies, que apuntaven que aquest canvi generaria problemàtiques com sots i pols, a més del perill que pot implicar.

En un vídeo difós a les xarxes socials aquest divendres, Ingla "dóna la raó" als usuaris que han manifestat el seu malestar davant l'actuació feta, admetent que "aquestes obres no han estat una bona idea".
"Hem vingut a oferir el nostre suport, a lamentar que es trobin en aquesta situació, i entenem la seva preocupació i el seu neguit", ha dit Ingla, comprometent-se a posar-se a treballar "de forma immediata per poder solucionar-ho de forma eficient i el més ràpidament possible".

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem