Membres de l'Avenç es concentren per demanar millores al camí d'accés a l'escola

Direcció i AMPA de l'escola s'han reunit amb l'Ajuntament per conèixer quina solució es posarà a l'accés del centre educatiu

Una trentena de familiars d'alumnes de l'escola Avenç de Sant Cugat del Vallès s'han concentrat a les portes de l'Ajuntament de la ciutat per demanar mesures de millora al camí que dona accés al centre escolar. Ho han fet la tarda d'aquest dijous, 19 de desembre, coincidint amb la reunió que la direcció i l'AMPA de l'escola tenien amb representants municipals en la qual els han d'exposar quines millores i terminis proposa la reforma del Camí del Crist Treballador.

Més info: Recullen signatures per aturar el projecte de reforma del Camí del Crist Treballador

Com ha explicat Gemma Recio, membre de l'AMPA, "des del juliol aproximadament, que es van fer canvis al camí que dona accés al centre, el camí del Crist Treballador, estem tenint problemes, perquè en lloc de fer millores a l'asfaltat, que és el que demanàvem, es va treure l'asfaltat, que entenem que s'ha de tirar cap a temes més ecològics, però ens han provocat greuges, perquè el camí està molt deteriorat".

 

Més info: L'Ajuntament es compromet a millorar la situació en l'accés a l'Avenç

La concentració coincidia amb la reunió que el centre tenia amb l'Ajuntament per parlar d'aquest tema. En aquest sentit, ha dit, ens manifestem "no només perquè ens donin una solució al problema del camí, sinó perquè, a més, ens ho han complicat més perquè ara, una de les decisions que pren l'Ajuntament, és col·locar pilones a una de les zones que estava habilitada per aparcament accessori, perquè no hi ha prou places". Un problema d'aparcament, ha afegit, que "s'ha agreujat" pels preus d'aparcament del pàrquing d'Esade i la zona verda al voltant, que "ha traslladat el problema d'aparcament".

Més info: Queixes de famílies de l'Avenç per haver convertit el carrer d'accés en un camí de terra

Concentració de l'Avenç per demanar millores a l'accés escolar. FOTO: C.Caballé

Concentració de l'Avenç per demanar millores a l'accés escolar. FOTO: C.Caballé

"Demanem una solució, que ens posin transport públic en condicions òptimes que arribi a l'escola, i que asfaltin com sigui el carrer amb condicions", ha reivindicat. "Un dels problemes que detectem és que es prenen decisions sense valorar els pros i els contra", ha lamentat, esperant que "l'ajuntament ens escolti i valori quines són les conseqüències de prendre males decisions".

La reunió començava quan passaven uns minuts de les 18.30 hores de la tarda. Un cop finalitzava, assenyalaven que "en principi, no es posaran les pilones", i que existeix el compromís que "abans de fer qualsevol cosa, hi haurà reunió prèvia per informar".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem