L'àrea verda comença a ser visible a diferents punts de Sant Cugat

Gairebé totes les places gratuïtes dels barris de l'Eixample, Torre Blanca, Centre, Can Cabassa i Monestir passaran a ser de pagament

L'Ajuntament de Sant Cugat està convertint 2.500 places lliures d'aparcament en zona verda per a residents amb la voluntat de facilitar l'aparcament dels veïns i garantir una mobilitat més sostenible. Les noves places s'estan senyalitzant de la manera pertinent des del 19 de març als barris de l'Eixample, Torre Blanca, Centre, Can Cabassa i Monestir. Unes places d'aparcament que entraran en funcionament a partir del 30 d'abril.

L'àrea verda estarà activa de dilluns a divendres entre les vuit del matí i les vuit del vespre. Els veïns empadronats en un d'aquests cinc barris de Sant Cugat podran aparcar a l'àrea verda corresponent i a les contígues a partir d'una tarifa de 0,20 euros al dia; 1 euro a la setmana, 12 euros al trimestre o 40 euros l'any. Els veïns d'aquests barris amb cotxes estaran donats d'alta automàticament.

Els santcugatencs d'altres barris també podran aparcar a la zona verda a partir d'un preu aproximat d'un euro l'hora, amb un màxim de sis hores. Finalment, els no residents a Sant Cugat hauran de pagar una tarifa de 2,2 euros cada hora. Els pagaments es podran fer en parquímetres o, també, a través de l'aplicació iParkMe. Els vehicles elèctrics podran aparcar gratuïtament.

L'Ajuntament obrirà una oficina a l'avinguda de Francesc Macià número 20 perquè els santcugatencs consultin qualsevol dubte relacionat amb la nova zona verda. Cal apuntar que també s'incrementaran les places de zona blava a l'entorn del Monestir.

El mapa

Mapa on estan assenyalats tots els carrers que passaran a ser d'àrea verda. No apareix Can Cabassa, que es troba a Mira-sol, a l'entorn de l'Hospital General de Catalunya. En aquest punt, el descampat que s'utilitza com a aparcament seguirà sent lliure. Altres aparcaments, com el de Josefina Mascareñas, passaran a combinar l'àrea verda i blava.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem