Matí d'aturades i retards en la línia de Ferrocarrils

Trens parats durant vint minuts a la Floresta i més d'una hora per anar de Sant Cugat a Provença

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha informat que una avaria a Baixador de Vallvidrera està provocant retards en el servei de la línia del Vallès aquest dimecres, dia 11 de gener, durant el matí. Segons Ferrocarrils, els trens de les línies S1 i S2 s'aturen a totes les estacions, mentre que el servei de la S5 i S55 ha estat suprimit. Passades les deu del matí, FGC ha informat que el servei ha tornat a la normalitat.

Tot i que des de FGC parlen de retards, usuaris estan explicant a través de les xarxes socials que porten més de vint minuts parats en algunes estacions, com a la Floresta. A més, altres viatgers han estat desallotjats de trens de la línia S5 i altres han estat parats entre dues estacions durant minuts.

L'avaria ha estat al túnel de Baixador de Vallvidrera i per ara FGC no ha donat terminis per solventar-la. Els usuaris poden reclamar un justificant de retard a través de correu electrònic o a través de pàgina web.

Molts usuaris recorden que en les últimes setmanes s'han produït més incidències que han provocat retards i aturades i han lamentat que el servei de FGC hagi perdut eficàcia. "Fa 15 anys que agafo la línia del Vallès FGC. Fins fa pocs mesos cap problema, però darrerament el servei ha empitjorat molt", explica Josep Maria Cabasés a Twitter.

Un dels motius és la posada en marxa de noves estacions de FGC a Terrassa i Sabadell, fet que ha provocat l'augment d'usuaris i aglomeracions en hores puntes. Des de Ferrocarrils van explicar al TOT que calia tenir paciència fins que no es posessin en serveis nous trens, actuació prevista de cara el 2019.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem