Obres d'emergència a l'avinguda de Pere Planas després de l'esllavissada

L'Ajuntament mantindrà el tall de trànsit al tram afectat fins que es reparin els danys causats per l'esllavissada

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès realitzarà obres d'urgència a l'avinguda de Pere Planas, a la Floresta, per sol·lucionar els problemes causats pel despreniment d'un mur de la finca ubicada al número 275 d'aquesta via que va comportar el despreniment de partd e la via deixant-la impracticable.

Més info: Tallat el trànsit a l'avinguda de Pere Planas en enfonsar-se un tram de la via

Els fets es produïen la tarda de dijous, 23 de gener, quan el mur de la finca va cedir com a conseqüència del temporal Glòria que ha afectat la ciutat aquesta setmana. Aquest incident va provocar que part de la via, un camí amb paviment de terra, es desprengués, quedant impracticable per a la circulació.

 

Més info: El temporal Glòria deixa 200 incidències a Sant Cugat, que torna a la normalitat

En aquell moment, la Policia Local va tallar al trànsit aquest tram de la via, i Serveis Urbans i Bombers van inspeccionar la zona per garantir la seguretat de finca. Aquest divendres, 24 de gener, els tècnics municipals han inspeccionat la zona, decidint iniciar obres d'urgència per treure perillositat a la zona.

Com ha explicat Francesc Duch, tinent d'alcaldia de Cohesió Territorial i Habitatge, "s'han prés mesures d'urgència per evitar més incidents, mentre s'està treballant en trobar una sol·lució definitiva al problema".

Imatge de la zona afectada pel despreniment a l'avinguda de Pere Planas. FOTO: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge de la zona afectada pel despreniment a l'avinguda de Pere Planas. FOTO: Ajuntament de Sant Cugat

Així, es procedirà a la canalització de les aigües de la part alta del carrer per desviar-les a una riera contigua, la impermeabilització de la superfície del carrer afectat, i la creació d'un canal de desguàs per conduir les aigües fins al tram urbanitzat de Pere Planes.

Les obres continuaran dilluns, dia 27, moment en què l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament determinarà quin serà el full de ruta a seguir per reconstruir el tram de carrer afectat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem