Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial no veuen amb bons ulls l'Anella Verda

Ambdues associacions, juntament amb un nou col·lectiu de restauradors de Sant Cugat, consideren que l''implementació de l'Anella Verda dificultarà la reactivació del comerç local

Les principals associacions d'empresaris i comerciants de Sant Cugat, Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial, no estan a favor de l'Anella Verda de Mobilitat que l'Ajuntament de Sant Cugat ha iniciat, el darrer dijous 21 de maig, amb la intenció de garantir la distància social entre persones. 

Més info: S'eliminen carrils de circulació de vehicles de motor per crear una anella verda al centre

Ambdues associacions, juntament amb el nou col·lectiu de restauradors del municipi, consideren que aquesta nova prova pilot provocarà un problema circulatori que impedirà a la ciutadania arribar al centre de la ciutat, just quan els establiments comercials i els locals de restauració poden començar a reactivar la seva economia, amb l'avanç a la fase 1 a partir del dilluns 25 de maig.

Amb tot, les 3 associacions demanen diàleg amb l'Ajuntament de Sant Cugat per trobar un punt en comú entre tots, perquè, segons expliquen en un comunicat oficial, ja van comentar des del principi el seu desacord amb l'Anella Verda de Mobilitat, amb l'objectiu d'afavorir el comerç local.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem