2 mocions aprovades, 1 d'institucional i 1 rebutjada al ple municipal

La sessió plenària s'ha celebrat aquest dilluns, 18 de desembre

El ple municipal del mes de desembre a Sant Cugat del Vallès ha aprovat dues mocions, una d'institucional, n'ha rebutjat una, i se n'han retirat dues.

D'aquesta manera, el consistori ha aprovat una moció conjunta de tots els partits polítics, a excepció del PP que ha votat en contra d'un dels acords, per tal de resoldre els problemes de soroll a Mas Gener i donar suport al veïnat en les accions judicials que decideixin emprendre.

Igualment, s'ha aprovat per unanimitat signar un conveni amb la plataforma LABDOO per a la creació d'un "City Hub" a Sant Cugat del Vallès, a proposta del grup municipal d'ERC-MES. Institucionalment, s'ha acordat implementar mesures de millora de les voreres al barri de Sant Domènech. Mesures que contemplen, entre altres, el fet d'arranjar els trams de vorera malmesos com a conseqüència de l'aixecament de les arrels dels arbres que hi ha.

Mireu les imatges del ple municipal del mes de desembre.





Per contra, s'ha rebutjat la moció conjunta dels grups municipals de la CUP-PC i ERC-MES sobre el preu de l'HPO de lloguer de Promusa. Per la seva banda, ICV-EUiA i la CUP-PC han retirat la seva moció per a la posada en marxa de polítiques públiques d'habitatge a la Floresta i la recuperació dels terrenys venuts a l'IMPSOL, i el PP ha retirat la seva per instar a l'Ajuntament a implementar mesures de millora del servei de neteja al barri de Mira-sol.

D'altra banda, durant el ple municipal s'han aprovat els comptes per l'any vinent. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Cugat tindrà un pressupost de 135 milions d'euros pel 2018. Un pressupost de "record", segons ha emfatitzat el tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet, durant el ple municipal.

De la mateixa manera, s'ha acordat que l'Ajuntament de Sant Cugat impulsarà un pla d'internacionalització per vendre la marca 'Sant Cugat' al món. Una proposta que s'ha aprovat amb els vots a favor del PDeCAT-Demòcrates i PSC, l'abstenció d'ERC-MES, ICV-EUiA i PP i el rebuig de CUP-PC i C's.

Igualment, s'ha fet un nou pas endavant perquè l'escola La Mirada sigui una realitat el curs 2019-20, havent signat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat de Catalunya per a les obres de nova construcció de l'escola.



El ple municipal ha finalitzat amb el torn de participació ciutadana, aquest cop centrat en la preocupació veïnal per la construcció d'un amfiteatre als Jardins del Vallès.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem