Pas endavant perquè l'escola La Mirada sigui una realitat el curs 2019-20

L'Ajuntament va informar a finals del curs passat que avançaria el pagament per tal que l'escola pogués ser una realitat l'any 2019-20

L'Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat de Catalunya ja han signat el conveni de col·laboració, entre el Consistori i el Departament d'Ensenyament, per a les obres de nova construcció de l'escola la Mirada, que ha d'obrir les seves portes el curs 2019-20.

Un conveni en què la Generalitat es compromet, tal com s'havia dit anteriorment, a retornar a partir del curs del 2020, i en un període de tres anys, aproximadament, un total de 5 milions d'euros. 

Aquest és un pas més per tirar endavant aquest projecte, donat a conèixer per l'Ajuntament a finals de curs passat. De fet, el Ple municipal de setembre d'aquest 2017, va aprovar de manera provisional, el pla especial urbanístic que ha de regular l'àrea que acollirà l'edifici de La Mirada, a tocar de l'estació de Volpelleres i el nou Leonardo da Vinci. El pressupost de l'obra és d'uns 6,5 milions d'euros, que avançarà l'Ajuntament.

L'escola La Mirada ha de servir per ampliar l'oferta pública en centres d'infantil i primària de Sant Cugat, que en els últims anys estava per sota de la demanda de famílies, cosa que ha provocat, entre altres, la implantació de cursos bolets en algunes escoles. Un cop entri en funcionament el nou edifici, la previsió de l'Ajuntament és que aculli tres línies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem