600 signatures per restitituir les banderes a l'ajuntament de Sant Cugat

Fa setmanes que no onegen les banderes espanyola, catalana, santcugatenca i europea

Ciutadans ha recollit més de 600 signatures de santcugatencs i santcugatenques que reclamen la restitució de les banderes a la façana de l'ajuntament de Sant Cugat. El govern local va retirar les banderes espanyola, catalana, santcugatenca i europea fa quatre mesos amb l'argument que les havia de netejar i encara no les ha tornat a posar. Tan Ciutadans com PP han intentat forçar que es tornessin a posar les banderes, però no se n'han sortit.

La formació taronja ja va interposar una denúncia a la Delegació del Govern per "l'incompliment de la llei de banderes" i ara ha afegit a l'expedient les signatures dels ciutadans que volen tornar a veure onejar les banderes. Des de Ciutadans demanen al govern santcugatenc que "escolti i respecti" als veïns de Sant Cugat que no "combreguin" amb la seva ideologia.

"El govern de Sant Cugat fa quatre mesos que incompleix la llei de banderes", insisteix el grup polític, que demana "recapacitar" i "deixar de costat l'actitud desafiant amb la llei" per evitar "continuar fent mal la imatge de la ciutat".

En aquest sentit Ciutadans recorda el canvi de seus d'empreses de Sant Cugat en els últims dies: "La credibilitat i estabilitat del centre de negocis de Sant Cugat s'està veient afectada per la fugida endavant de l'independentisme". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem