C's vol un pla estratègic per controlar les subvencions a entitats

L'objectiu és que el ciutadà conegui qui rep i a què es destinen les subvencions municipals

El grup municipal de Ciutadans ha demanat la redacció d'un Pla Estratègic de Subvencions perquè els ciutadans sàpiguen on es destinen els seus diners i tenir una imatge general d'on van a parar els diners públics. Així, C's portarà una moció al ple municipal de novembre per buscar el compromís de l'Ajuntament en aquesta qüestió.

"Les subvencions han estat i són un instrument important per a l’assoliment dels objectius de les polítiques locals", argumenta la formació taronja per reclamar un pla estratègic en aquest camp. La proposta de Ciutadans passa per fixar els objectius estratègics i l'impacte que l'Ajuntament espera obtenir amb cada subvenció, així com establir un règim de seguiment i avaluació contínua a les diferents línies de subvencions que s'atorguin.

L'objectiu de Ciutadans és també incrementar la transparència en les subvencions i per això reclama que "totes les informacions i dades del procés des de la concessió de les subvencions, incloses les quantitats, beneficiaris i objectius, fins a la posterior avaluació" es publiquin al Portal de la Transparència de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem