El carril bici fins a Rubí i el creixement de Sant Cugat, al ple municipal

Junts per Sant Cugat tornarà a demanar que s'aturi el projecte de Ragull Centre

Sant Cugat recupera la seva activitat política després de les festes de Nadal amb la celebració del ple municipal, que tindrà lloc aquest dilluns 24 de gener. La sessió començarà a les quatre de la tarda i serà telemàtica per la situació de la pandèmia (es pot seguir al canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Cugat).

El punt principal que es portarà a aprovació serà el projecte de construcció de la tercera fase del carril bici entre Rubí i Sant Cugat, que comprèn el tram de la carretera de Rubí entre les Carpes i la rotonda del centre comercial. El pressupost serà de gairebé un milió d'euros i encara no hi ha calendari d'execució. Quan totes les fases estiguin executades, un carril bici de 2,5 quilòmetres connectarà el centre de Sant Cugat amb l'entrada de Rubí.

Més info: Sant Cugat avança en la connexió amb bici fins a Rubí

Junts per Sant Cugat portarà tres mocions al ple. En primer lloc, demanarà arribar a un consens polític i ciutadà per definir com ha de ser el creixement de Sant Cugat, fent especial èmfasi en el nou barri de Ca n'Ametller. A més, reclamarà de nou tornar a aturar el projecte de Ragull Centre. "Està en joc el model urbanístic", adverteix la formació.

Més info: Junts insisteix en aturar el Ragull Centre: "Està en joc el model urbanístic"

D'altra banda, Junts reivindicarà un augment del pressupost d'esports de l'Ajuntament de Sant Cugat i presentarà una proposta sobre l'increment del preu de la llum.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem