Ciprian (C's): 'L'informe de la Fiscalia és la punta de l'iceberg de les irregularitats'

El grup municipal considera que Junts per Sant Cugat fa una mala interpretació política, 'ja que en l'informe es demostra que hi ha hagut adjudicacions a dit'

La Fiscalia va arxivar, el divendres 6 de novembre, la investigació de diferents contractes de l'Ajuntament de Sant Cugat amb el govern del PDeCAT, entre els anys 2017 i 2018, en considerar que no es tracta d'un delicte penal. No obstant això, la denúncia, formulada per Ciutadans de Sant Cugat, ha estat enviada a l'Oficina Antifrau de Catalunya després de detectar-se greus irregularitats en les seves adjudicacions.

Més info: La Fiscalia arxiva la investigació dels contractes municipals que va denunciar Ciutadans

Per a Aldo Ciprian, portaveu del grup taronja: "Estem satisfets, ja que la nostra obligació és fiscalitzar el Govern i allò que grinyoli ho continuarem denunciant. En el seu moment, vam detectar aquestes irregularitats i, encara que no siguin un delicte penal, s'ha demostrat que existeixen".

Més info: L'equip de Govern diu que l'escrit de Fiscalia "deixa clar que hi va haver irregularitats"

A més, Ciprian ha assenyalat que aquestes irregularitats "són la punta de l'iceberg i se sumen a altres casos com la trama del 3% o el Cas Palau. No entenem la seva interpretació política, ja que s'ha demostrat que hi ha hagut adjudicacions a dit. Haurien d'estar agraïts d'aquestes investigacions per ser un Ajuntament transparent".

Més info: JxStC demana "una disculpa pública" del Govern després de l'arxivament de la Fiscalia

Amb tot, el portaveu del grup municipal mostra el seu "acord amb la Fiscalia. Nosaltres continuarem treballant per detectar aquestes irregularitats i continuarem fiscalitzant l'equip de Govern, independentment del partit que hi hagi".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem