Ciutadans demana a l'Ajuntament que cedeixi un local més gran a la Policia Nacional

La formació demana a l'Ajuntament que cedeixi un nou local més gran al cos policial

El grup municipal de Ciutadans vol que l'Ajuntament cedeixi un local més gran a la Policia Nacional per tal de millorar les instal·lacions actuals, situades al carrer del Vallès des del 1978. A més, la formació santcugatenca vol instar al Ministeri d'Interior a fer la inversió necessària a Sant Cugat per tal d'adaptar l'espai que ocuparia la nova comissaria.

"És petit, humit i ha quedat obsolet. I és la primera porta per molts estrangers que venen a la nostra ciutat, que haurien de tenir una visió més positiva i d'smart city i no d'un espai vell i antic", ha argumentat el portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprián, que ha justificat la demanda pels 20.000 tràmits que atén la Policia Nacional a Sant Cugat, principalment de renovació de DNI i passaport, NIE o tràmits pels nouvinguts.

"Des del 1978 no s'han millorat les instal·lacions i la població s'ha triplicat", ha comentat Ciprián, que ha afirmat que amb un millor equipament, el servei milloraria.

Ciutadans portarà una moció al ple municipal de novembre per instar al Ministeri d'Interior a fer la inversió necessària i establir un règim de col·laboració per prendre les actuacions necessàries per millorar les instal·lacions de la Policia Nacional, incloent la possibilitat de cedir un local municipal. "Instem al Ministeri a fer una inversió a Catalunya, volem que l'estat inverteixi cada vegada més a Catalunya i intentarem tenir al costat a tots els nacionalistes del ple municipal, que sempre han demanat més inversió de l'estat", ha apuntat el regidor Sergio Blázquez.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem