Ciutadans denuncia Arran per un delicte d’odi per les pintades a casa de Llarena

Inés Arrimadas presenta una denúncia a la Fiscalia després que uns joves tiressin pintura groga a la casa del jutge Llarena de Sant Cugat

Ciutadans ha presentat aquest 15 de novembre una denúncia contra Arran davant la Fiscalia provincial de Barcelona per un delicte d’odi i per danys per haver pintat de groc la porta del domicili a Sant Cugat del jutge Pablo Llarena. En la denúncia, Ciutadans demana responsabilitats a Arran, “suposada branca juvenil de la CUP”, i avisa que si Arran no té personalitat jurídica, s’haurà d’actuar contra la CUP.

En l’escrit de la denúncia, que presenta Inés Arrimadas com a diputada al Parlament “en compliment del seu deure com a ciutadana i càrrec públic”, se sol·licita que s’investigui un possible delicte d’odi i de danys, que estan castigats amb pena de presó d’un a quatre anys i amb multes de sis a dotze mesos.

Més info: Llancen pintura groga contra l'habitatge de Llarena a Sant Cugat

La denúncia recull les informacions publicades per diversos mitjans de comunicació sobre els fets, que van passar la matinada de dimecres a Sant Cugat del Vallès. L'organització independentista Arran va llançar pintura groga contra el bloc d'habitatges on es troba el pis del jutge Pablo Llarena al carrer de Llaceres.

En un vídeo difós per l'entitat juvenil, es veuen diverses persones tirant pintura contra la porta d'entrada al bloc on resideix el jutge del Suprem, on hi ha també altres pisos. És al carrer de Llaceres. "Per petició popular i amb una resolució de la instrucció judicial que preveu sentències desmesurades, ho hem tornat a fer: assenyalem al Jutge Llarena com a símbol del Règim del 78!", va escriure Arran a través de les xarxes socials.

Més info: El poder judicial reclama "mesures de protecció adequades" per a Llarena

Més informació
 
Comentaris

Destaquem