Ciutadans ja té nova vocal a Valldoreix

Anna Cano substitueix a Susanna Casta com a vocal de Ciutadans a l'EMD de Valldoreix

Anna Cano és la vocal escollida per Ciutadans per representar els seus interessos a l’EMD de Valldoreix i prendre el relleu a Susanna Casta, que va deixar la vocalia i es va donar de baixa de la formació taronja després de criticar durament la violència policial de l'1 d'octubre i l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Cano és professora de música, militant de Ciutadans i veïna de Valldoreix des de fa gairebé 20 anys. En un comunicat difós pel partit, la nova candidata ha agraït i ressaltat la feina feta per la seva predecessora i ha avançat que les prioritats de Ciutadans seguiran sent “solucionar els temes claus que afecten en el dia a dia als veïns de Valldoreix com la millora del clavegueram, l’estat de les voreres, la seguretat del municipi o la problemàtica amb els porcs senglars”.

Susanna Casta es va acomiadar com a vocal de l'EMD de Valldoreix el passat 25 d'octubre, després de més de dos anys ocupant aquesta responsabilitat. Ho va fer fent una crida a la "responsabilitat i seny" dels representants polítics en una situació de "angoixa i tristor" pel context polític del país.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem