Casta s'acomiada de l'EMD de Valldoreix apel·lant al "seny" i "responsabilitat"

Susanna Casta s'ha donat de baixa de Ciutadans i ha deixat l'acta de vocal a Valldoreix

Susanna Casta s'ha acomiadat oficialment com a vocal de l'EMD de Valldoreix, durant la sessió extraordinària de la Junta de Veins celebrada aquest 25 d'octubre. Casta, que va criticar durament l'actuació policial de l'1 d'octubre i l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, també s'ha donat de baixa de Ciutadans. La formació taronja ha de buscar ara un nou vocal a Valldoreix.

Susanna Casta ha fet una defensa de la bona convivència i la pau social i ha convidat a la reflexió als representants polítics. "Soc catalana fins a la medula i estic més orgullosa que mai de ser-ho", ha apuntat l'exvocal, que ha fet una petició pública: "Per favor, sigueu especialment acurats, responsables i actueu amb el seny perquè la nostra gent està patint i està angoixada".

Casta ha apuntat que la paraula i la unitat són les úniques eines per sortir" de la situació actual i superar la "tristor, angoixa i ansietat que ens envolta". "Ja no estem contents, ens hem trencat, ja podem posar tirites", ha afegit.

"Ha sigut experiència intensa i enriquidora. Gràcies per acceptar-me", ha expressat emocionada Susanna Casta, que s'ha dirigit a la resta de vocals: "Cadascun de vosaltres té un espai al meu cor i us portaré amb mi la resta de la meva vida".

Els vocals de l'EMD de Valldoreix han agraït la implicació de Susanna Casta amb la vila i s'han emplaçat a seguir-se trobant. "Som veïns", ha definit Ferran Margineda (CUP-PC).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem