Ciutadans proposa reduir l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica

El grup municipal vol que Sant Cugat deixi de ser un dels municipis amb el gravamen més car d'Espanya

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat proposa reduir l'impost de Vehicles de Tracció Mecànica. D'aquesta manera, els vehicles híbrids tindrien una bonificació de fins al 75% (actualment és del 50%), i els vehicles dièsel i gasolina menys contaminants del 35% (fins ara, el 25%).

Una reducció que també s'aplicaria als ciclomotors i motocicletes de fins a 125 CC en un 43,5% i als vehicles menys contaminants. D'aquesta manera, proposen que Sant Cugat deixi de ser un dels municipis amb el gravamen més car d'Espanya.

El regidor Sergio Blázquez ha assegurat en un comunicat que "amb aquesta ordenança, una de les nostres prioritats és fomentar l'ús de vehicles menys contaminants. El regidor afirma que "Sant Cugat ha de ser un dels municipis espanyols pioners en incentivar l'ús de vehicles menys contaminants i fer que el que contamini menys, estalviï de manera substancial".

D'altra Banda, Blázquez lamenta en el mateix comunicat que l'equip de govern "segueixi sagnant el ciutadà a base d'impostos abans de procurar que tingui un acceptable poder adquisitiu".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem