El Consell General de La Unió renova els seus representants polítics

El Ple municipal ha designat els representants de l'Ajuntament al Consorci Local Ajuntament-La Unió Santcugatenca, amb l'oposició de Cs

El Ple municipal de Sant Cugat del Vallès ha designat els nous representants polítics de l'Ajuntament de Sant Cugat al Consell General del Consorci Local Ajuntament – La Unió Santcugatenca després del canvi de mandat municipal. Una designació que s'ha fet amb l'oposició de Cs, que no en té representació, i l'abstenció de Junts per Sant Cugat.

Així, tal com marquen els Estatuts del Consorci, 6 membres nomenats pel Ple formen part d'aquest Consell General, entre els quals figuren les persones titulars de l'alcaldia i de la regidoria competent en matèria de Cultura. Així, l'alcaldessa Mireia Ingla assumeix la presidència del Consell, i Esther Madrona, tinent d'alcaldia de Cultura, assumeix la vicepresidència primera.

Com a vocals, s'ha designat Francesc Duch (ERC-MES), Pilar Gorina (PSC), Núria Gibert (CUP-PC) i Josep M. Vallès (Junts per Sant Cugat). Els sis representants de l'Ajuntament formen el Consell General del Consorci de La Unió juntament amb els tres representants de La Unió Santcugatenca.

Més info: Les seccions de La Unió podran tornar a l'edifici el segon trimestre del 2020

Aldo Ciprian ha lamentat que "s'hagi descartat" la representació de Cs en aquest òrgan, preguntant si la "voluntat depredadora de copar totes les institucions i consorcis públics", no serà "perquè en la gestió de les obres de La Unió hi va haver unes irregularitats?". "Siguin quines siguin les seves intencions, vetllarem per treure-les a la llum", ha dit.

Per part de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny ha anunciat l'abstenció de la formació a la qual representa perquè "considerem que més enllà de la diferència ideològica, haurien de poder ser representats", fent referència a la no representació de Cs. Mireia Ingla, en nom del govern ha lamentat les acusacions de "trapicheos" feta per Ciutadans.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem