Cortés (Unió): "No entenc la pressió que ha fet Convergència"

El fins ara vicepresident d'Unió a Sant Cugat afaga el relleu de la presidència a Paraira, que ha deixat el partit per sumar-se a Convergència

El fins ara vicepresident d'Unió Democràtica a Sant Cugat, Xavier Cortés, ha comentat la decisió de les regidores Cristina Paraira i Esther Salat de deixar UDC per sumar-se a CDC i ha assegurat que no acaba d'entendre "la pressió de Convergència". Cortés no ha volgut detallar quan van comunicar al partit la seva decisió i no ha volgut fer cap hipòtesis sobre si l'anunci s'hagués produït si Unió hagués obtingut representació parlamentària. Tot i això, ha demanat respecte per la decisió de Paraira i Salat.

Cortés no comparteix l'argumentació de l'alcaldessa, Mercè Conesa, en què justificava la decisió de les dues regidores per garantir l'estabilitat del govern municipal. "La Cristina i l'Esther han mostrat el seu compromís i haguessin garantit l'estabilitat malgrat mantenir la militància. Unió sempre ha mantingut fidelitat absoluta a CiU i als alcaldes".

Optimisme pel futur

Xavier Cortés, que ha agafat el relleu de Cristina Paraira al capdavant de la presidència d'Unió, s'ha mostrat il·lusionat amb el futur del partit. Més encara després dels "resultat excepcional a Sant Cugat", on va obtenir el doble de percentatge de vot que a la resta de Catalunya.

"Unió continua ben viva", ha afirmat, alhora ha fet referència a la marxa de militants del sector sobiranista que ha patit Unió: "Quan algú marxa hi ha molt soroll mediàtic. Però des de l'estiu molta gent nova ha vingut a Unió de forma silenciosa".

Ara Unió haurà de celebrar una assemblea amb els militants per tal de decidir d'aquesta manera el nou president, càrrec el que aspirarà Xavier Cortés.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem