Cs, sobre el Cas Palau: "Hi ha hagut corrupció des de sempre a l'Ajuntament de Sant Cugat"

Ciutadans carrega contra ERC i PSC per estar "30 anys a l'oposició" i que "no hagin fet mai res" contra la corrupció

"Hi ha hagut corrupció des de sempre a l'Ajuntament de Sant Cugat". Així de contundent s'ha mostrat el portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprían, arran de la sentència del Tribunal Suprem que ratificava que Convergència, Millet i Montull es van repartir una comissió de 167.000 euros per l'adjudicació de les obres del pavelló de la rambla del Celler a Ferrovial l'any 2002.

Més info: El Suprem confirma que Convergència va rebre comissions pel pavelló de Sant Cugat

La regidora de Ciutadans Munia Fernández-Jordán ha analitzat el fet que cap tècnic ni polític de l'Ajuntament hagi estat condemnat: "La sentència diu que queda provat que hi havia personal de diferents administracions autonòmiques i locals que ajudava l'entramat de la corrupció". "Pot sorprendre que es digui que a l'Ajuntament de Sant Cugat hi va haver aquest desviament i al final no es pugui determinar d'on va sortir o qui va donar l'ordre", afegeix.

Aldo Ciprián ha assegurat que des que Ciutadans és a l'Ajuntament de Sant Cugat, s'ha treballat per posar llum a la corrupció i ha carregat contra la resta de partits. "Em sorprèn que hi hagi partits que porten 30 anys a l'oposició, com ERC o PSC, i que no hagin fet mai res. El 2017 també governava el PSC i no va dir res".

Fernández-Jordán: "Són els diners de tota la ciutadania. Que el govern mogui fitxa"

Des de Ciutadans reclamen al govern municipal que impulsi els mecanismes legals necessaris per recuperar els diners a l'entitat "hereva de Convergència". "Són els diners de tota la ciutadania. Que el govern mogui fitxa", ha sol·licitat Fernández-Jordán.

"En la sentència s'estableix que hi havia una comissió del 4% i que van sortir de les arques de l'Ajuntament 167.000 euros", ha afegit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem