Demòcrates es mostra "reticent" a pactar amb el PSC

Tot i la reticència, el comitè local del partit ha aprovat amb un "sí condicionat" l'entrada al govern de Convergència i Demòcrates del regidor socialista

L'agrupació local de Demòcrates de Catalunya ha mostrat la seva "reticència" a un pacte de govern amb el PSC "en un municipi tan important com Sant Cugat en el moment tan transcendental" que viu el país. Demòcrates i Convergència ja tenen un acord de govern al municipi, tot i que l'únic regidor de Demòcrates va deixar les seves responsabilitats dins del govern santcugatenc fa més d'un any.

Tot i això, el comitè local de la formació política ha aprovat amb un sí condicionat (70% a favor i 30% en contra) la proposta d'entrada al govern del regidor socialista Pere Soler. "Posem per davant l’estabilitat del govern municipal i la qualitat i continuïtat del servei a directe a la ciutadania", argumenta Demòcrates en un comunicat.

El partit polític alerta que l'acord de govern no pot alterar els posicionaments dels tres partits (Convegència, Demòcrates i PSC) en relació al procés sobiranista de Catalunya. A més, afirma que manté el compromís  amb "els acords subscrit entre Demòcrates i Convergència i entre el govern i ERC-MES". Cal recordar que ERC-MES va donar per trencat l'acord d'estabilitat pressupostària després de l'acord socioconvergent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem