Duran i Lleida: "A Sant Cugat hi ha molts potencials votants d'Unió"

El líder d'Unió lamenta les "concessions" de Convergència a la CUP i assegura que cada dia tenen nous militants

Si la setmana passada va ser Ramon Espadaler qui va venir a Sant Cugat, ara ha estat Josep Antoni Duran i Lleida qui ha vingut a la ciutat aquest dijous, dia 26 de novembre, per assistir a l'acte de lliurament dels carnets de militant als nous integrants d'Unió Democràtica.  En aquest context, el líder d'Unió ha recordat els resultats del partit a Sant Cugat el passat 27 de setembre, amb el qual haguessin obtingut dos regidors a l'Ajuntament: "A Sant Cugat hi ha molt potencial votant d'Unió Democràtica".

 

Duran i Lleida ha assegurat que cada dia entren nous militants al partit i n'ha detallat els motius: "Veuen molt més clara la nostra posició, saben que Catalunya està en moments molt difícils i que Unió té capacitat negociadora per resoldre les relacions amb Espanya". Malgrat tot, des d'Unió Sant Cugat no han sapigut donar la xifra dels militants a la ciutat.

 

El cap de llista a les eleccions al Congrés dels Diputats també s'ha mostrat crític amb els passos que està fent el seu exsoci: "Ningú s'imaginava que Convergència depengués de la CUP i fes tantes concessions". A més, ha recordat que "no és només hi ha la qüestió nacional, hi ha pobresa, autònoms que els costa arriba a final de mes...". Amb tot, ha afirmat que "la independència no és la via per resoldre" les relacions amb l'estat i ha mostrat la seva voluntat en una reforma constitucional que reconegui la identitat nacional catalana.

 

Sobre el fet d'haver donat suport al procés sobiranista fins fa pocs mesos, Duran i Lleida assegura que ells no han variat de posició: "Nosaltres continuem sent favorables al dret a decidir. Qui es va moure va ser el nostre exsoci, que va confondre dret a decidir amb independència". "Lamentem que s'hagi trencat la unitat al voltant del dret a decidir", ha lamentat, tot recordant que hi havia més partits al voltant d'aquesta qüestió.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem