El 8% dels santcugatencs majors de 16 anys vota en els pressupostos participatius

El període per votar entre les 25 propostes finalistes es va obrir el passat 17 d'octubre i s'ha tancat aquest diumenge 6 de novembre

5.889 santcugatencs han votat, durant aquestes últimes setmanes, per decidir quines propostes, d'entre les 25 finalistes, executarà l'Ajuntament amb els 2 milions d'euros destinats a pressupostos participatius.

Una xifra que representa el 8,3% dels 71.018 majors de 16 anys empadronats a Sant Cugat que tenien dret a vot. D'aquests vots, 599 ho han fet a través de les urnes que hi havia als equipaments municipals i la resta a través de la web i l'App 'SantCugatDecideix'.

Pel que fa a la dada de participació cal destacar que en d’altres ciutats com Girona, Manresa, Sabadell, Vic o Badalona, on també s’han fet procés participatius d’aquest tipus, la participació ha rondat entre el 2% i el 6,4%. Tot i això, cal recordar que el passat mes de setembre prop del 12% dels veïns de la Floresta van votar per decidir els projectes a executar amb el fons de lliure disposició del districte.

Aquest divendres, 11 de novembre, es coneixeran els 12 projectes més votats i en els quals es destinaran els 2 milions d'euros de pressupostos participatius.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem