Mercè Conesa i el regidor Dimitri Defranc, nominats al Premi Botifler de l'Any

El guardó l'atorga l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran Sant Cugat

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el regidor no adscrit Dimitri Defranc han estat nominats pel Premi Botifler de l'Any que lliura l'entitat juvenil Arran. Els dos polítics santcugatencs se sumen a la candidatura del regidor del PP Álvaro Benejam, primer finalista d'aquest peculiar guardó que censura les actuacions de personalitats o empreses santcugatenques.

Arran argumenta la nominació de l'alcaldessa per "representar el continuisme convergent a la ciutat i per intentar preparar les excuses del seu partit a l’hora d’abandonar el projecte independentista". En aquest sentit, l'entitat independentista critica les paraules de Conesa sobre el referèndum, quan va dir que potser no es podria fer. "Va tenir la poca vergonya de confirmar-nos un cop més, què la cúpula del partit està disposada a trair el poble català", justifiquen.

L'altre nominat és el regidor no adscrit Dimitri Defranc, que va formar part de la llista electoral de CUP-PC, però que va abandonar el partit sense tornar l'acta de regidor. "Nominem a Dimitri Defranc a Botifler de l’Any per ser un personatge que posa la política al seu servei personal, que creu que tenir un càrrec públic serveix per guanyar diners i proposar allò que a un mateix li interessa, sense estar al servei de ningú", denuncia Arran, que critica que Defranc "usurpés" un lloc que pertanyia a CUP-PC.

El premi Botifler de l'Any l'atorga l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran Sant Cugat cada any des de fa sis edicions. En les passades edicions s'han endut el premi el regidor de CiU, Raül Grangé (2011), la Sala Hoboken (2012), el mossèn Cahuana (2013), el Pack antiPAHtic(2014), aquest últim format per Mercè Conesa, els Mossos d'Esquadra i Catalunya Caixa, i Delphi (2015).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem