El missatge de Raül Romeva des de la presó

El conseller d'Exteriors, investigat per rebel·lió i sedició, està empresonat des del 2 de novembre

El santcugatenc Raül Romeva, conseller d'Exteriors de la Generalitat, ha llançat un missatge des de la presó d'Estremera, on està tancat des del 2 de novembre de forma preventiva i incondicional per decisió de l'Audiència Nacional. "Gràcies a totes i tots. Estem bé, ens arriba i ens encoratja la vostra estima. No deixem mai de defensar plegats les llibertats".

Aquest és el missatge comunicat per Raül Romeva i que han difòs a través del seu compte de Twitter. Cal recordar que l'advocat del santcugatenc va denunciar públicament les males condicions en el trasllat de Romeva i la resta de consellers fins a la presó des de l'Audiència Nacional.

Missatge als castellers

Raül Romeva forma part dels Castellers de Sant Cugat i la colla santcugatenca també ha fet públic un missatge del conseller empresonat. A través de sis missatges a Twitter, els Gausacs han fet pública una declaració de Romeva dirigida al món casteller.

"Encoratgem a casdascun dels castellers de totes les colles a fer pinya, en el sentit més ampli de la paraula... A sortir al carrer i reivindicar la dignitat que el poble de Catalunya mereix així com també les seves institucions. Ni un pas enrere", ha proclamat Raül Romeva.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem