El PDeCAT acusa Arran de fer "pintades intimidatòries" a la seva seu

Segona pintada a la seu del PDeCAT per al corrupció del Cas Palau

El PDeCAT de Sant Cugat ha acusat Arran de fer pintades a la seu del partit arran de la sentència del Cas Palau. El PDeCAT acusa l'organització juvenil de "fer bullying al carrer" i recorden que és una entitat "vinculada a la CUP". La seu del PDeCAT ha tornat a aparèixer aquest 23 de gener amb noves pintades, sigandes per Arran, que posen: '6,6M d'euros robats al poble. #FemForalaMàfia'.

"Des del PDeCAT condemnem l'atac que hem patit a la nostra seu, així com els continuats atacs de l'organització Arran, vinculada a la CUP, malmetent mobiliari urbà i propietats privades", afirma el Partit Demòcrata en un comunicat.

El partit assegura que "l'equip de govern de Sant Cugat ha donat totes les explicacions" sobre el Cas Palau i recorden que "cap tècnic o polític de l'Ajuntament ha estat investigat, jutjat o condemnat per aquest tema".

El comunicat acaba amb un altre missatge dirigit a Arran: "El que han de fer és confrontar programes i guanyar-nos a les urnes, no fer-nos pintades intimidatòries de nit a la persiana del local".

El passat 16 de gener ja van aparèixer pintades a l'antiga seu de Convergència, i actualment del PDeCAT, sobre la corrupció del Cas Palau.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem