El PDeCAT de Sant Cugat també es desmarca de la corrupció de Convergència

La sentència del Cas Palau conclou que Convergència va obtenir comissions il·legals per l'adjudicació d'un pavelló a Sant Cugat

El PDeCAT de Sant Cugat s'ha fet seu el discurs del partit a nivell nacional i s'ha desmarcat de la corrupció de Convergència Democràtica i del Cas Palau. De fet, la formació santcugatenca s'ha limitat a difondre el comunicat emès pel PDeCAT nacional en qué s'afirma que la sentència del Cas Palau "té a veure amb Convergència".

El PDeCAT assegura que Convergència "ja ha assumit totes les responsabilitats polítiques" i demana "respecte per ala presumpció d'innocència de les persones afectades" fins que "no hi hagi una sentència definitiva".

"El Partit Demòcrata és una formació nova, creada el 2016, que va néixer amb l'exercici de la transparència com un dels seus objectius més importants", afirma la formació catalana hereva de Convergència, que emfatitza que "respecta totes les decisions judicials".

L'Audiència de Barcelona va fer pública la sentència del Cas Palau després de nou anys d'instrucció. La sentència dona per provat que CDC va rebre comissions a canvi d'adjudicar obra pública. Un dels quatre casos en què s'ha provat aquesta pràctica fa referència a l'adjudicació de la construcció del pavelló 3 a Ferrovial el 2003.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem