Sant Cugat estrena el nou govern de Carmela Fortuny

El Ple Municipal de Sant Cugat del Vallès ha donat compte dels canvis en el nou govern local, que s'ha reestructurat després de la marxa de l'exalcaldessa Mercè Conesa i l'extinent d'alcalde Damià Calvet. La nova alcaldessa Carmela Fortuny ja va anunciar la composició del cartipàs, que passa d'onze a deu membres perquè el regidor que ha pres el relleu a Calvet formava part d'Unió Democràtica i ara és d'Units per Avançar. És el cinquè canvi en el govern municipal del PDeCAT-Demòcrates des de l'inici de mandat el 2015.

Els principals canvis són que el fins ara regidor d'Esports, Eloi Rovira, serà ara tinent d'alcalde; i que la nova regidora Sílvia Solanellas serà la responsable de Cultura i Promoció Econòmica. Joana Barbany ha deixat de ser tinenta d'alcalde i ara és regidora. El cost del cartipàs augmenta un 20%, ja que fins ara tant Conesa com Calvet percebien el seu sou de la Diputació i Incasòl respectivament.

Més info: Fortuny presenta el nou cartipàs amb una tinència d'alcaldia menys i 10 regidors

Els quatre tinents d'alcalde són: Cristina Paraira (Entorn Urbà, mobilitat i seguretat), Eloi Rovira (Esports i Joventut), Joan Puigdomènech (Territori, Medi Ambient i Participació) i Susanna Pellicer (Polítiques de cicle de vida). Els regidors de govern són: Joana Barbany (Innovació i Govern obert), Mayte Pérez (Comerç), Carles Brugarolas (Economia i Hisenda), Sílvia Solanellas (Cultura, promoció econòmica i ocupació) i Esther Salat (Educació, família, recursos humans).

Nou organigrama de l'Ajuntament de Sant Cugat

Cartipàs Municipal Sant Cugat del Vallès

El Ple Municipal també ha aprovat el nomenament dels nous càrrecs que acompanyaran a Carmela Fortuny en l'alcaldia. Cristina Recasens, fins ara directora de Cultura, Coneixement i Promoció de la ciutat a l'Ajuntament, és la nova cap del gabinet d'alcaldia; Anna Toro, fins ara periodista del gabinet de premsa de l'Ajuntament, assumeix les funcions de Cap de Premsa i Comunicació; i Gemma Rocamora és la cap de secretaria d'alcaldia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem