El PP exigeix retirar la pancarta en suport als 'presos polítics' de l'ajuntament

El Partit Popular de Sant Cugat considera una "provocació" que es digui que a l'estat espanyol hi ha presos polítics

El Partit Popular ha exigit la retirada immediata de la pancarta penjada a l'ajuntament de Sant Cugat que proclama la 'Llibertat pels presos polítics'. El Consistori va penjar la pancarta, que també porta per lema 'Democràcia', quan es va conèixer l'empresonament incondicional de consellers de la Generalitat aquest dijous, 2 de novembre.

"Des del Partit Popular de Sant Cugat considerem una provocació i una calúmnia que s'afirmi que a Espanya hi ha presos polítics", argumenta la formació en un comunicat, on afegeix que "incomplir les lleis té les seves conseqüències". El PP santcugatenc afirma que els partits polítics "no tenen dret a utilitzr les institucions per a les seves finalitats partidistes" i defensa que "l'Ajuntament és la institució de tots els veïns de Sant Cugat".

"Una bona part d'aquests veïns no comparteixen la calúmnia que expressa la pancarta penjada per l'equip de govern", emfatitzen els populars, que afegeixen: "Exigim a Conesa [Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat] que respecti a les persones i a les institucions, no les instrumentalitzi en benefici propi i deixi de dividir i enfrontar als santcugatencs”

Més informació
 
Comentaris

Destaquem